+31(0)633180818 | info@vakantiesuperginkelduin.nl

De vakantiesuper Ginkelduin

De gezelligste vakantiesuper met verse broodjes, vers vlees, overheerlijke groente, gekoelde dranken en campingartikelen.

Wie zijn wij?

Mijn naam is Pauline en samen met mijn vriend Randy ben ik deze ontzettend leuke uitdaging gestart, wij zijn open sinds goede vrijdag ’22 en genieten elke dag weer van het werken op deze leuke plek. De winkel is compleet opgeknapt met zelfs een eigen ingang waar we ontzettend blij mee zijn. Ons  assortiment is ruim en onze prijzen zijn relatief laag. Dit zodat jullie niet de camping af hoeven voor de boodschappen. Wij zijn erg benieuwd wat jullie van onze winkel vinden en horen dan ook graag jullie feedback. Schroom vooral niet om als je tips hebt over het assortiment of andere zaken deze zeker te delen.

We hopen er samen met alle vakantiegasten een top seizoen van te maken en zien jullie graag in de vakantiesuper Ginkelduin.

Campingspullen

Behalve boodschappen kun je bij Vakantiesuper ook terecht voor campingspullen en speelgoed om jullie verblijf zo prettig mogelijk te maken. Mis je iets in ons assortiment? Neem gerust contact op of bezoek ons in onze winkel!